Ervaringen van klanten

Op de ‘Trotsmarkt’, die elke tweede zondag van de maand wordt gehouden in het prachtige natuurpark rondom Kasteel Groeneveld in Baarn, viel mijn oog op een kraam waar van allerlei bijzondere stofjes de leukste hoesjes, mapjes, tasjes te koop waren. Wat vooral opviel was de smaakvolle combinatie van stoffen en de perfecte afwerking. Haute couture niveau naar mijn mening! Met heel veel aandacht en liefde gemaakt.

Ik kwam in gesprek met Ageeth – standhoudster tevens maakster van al dat moois. Zij bleek een zeer creatieve en professionele dame te zijn die allerlei stoffen die mensen ongebruikt hebben liggen of waaraan men gehecht is of herinneringen aan heeft in overleg omtovert tot prachtige kussens, kleden, tasjes, telefoonhoesjes, etc.

Voor mij heeft ze bijvoorbeeld van een partij overgebleven gordijnen zonnige overtrekken gemaakt voor onze bank en stoelen op ons overdekte terras. En dit alles helemaal naar wens en perfect afgewerkt.

Van niet meer in gebruik zijnde maar nog heel mooie dekbedovertrekken en lakens heeft zij een prachtige beddesprei gemaakt en slopen voor de kussens. En dat alles met inbreng van veel eigen creatieve ideeën en oog voor detail.

Voor mij elke dag opnieuw een lust voor het oog.
Het is geweldig om iemand tegen te komen die zulke hoge eisen stelt aan het werk dat ze aflevert.

Bovendien is de communicatie heel plezierig, afspraken worden correct nagekomen, kortom een aanrader!

Het is alleen al hoogst interessant om de ontwikkeling van deze dame te volgen, ik verwacht nog heel veel meer originele ideeën van haar.

 

Lieve Ageeth,

Ik heb zomaar een beetje mijn hart uitgestort, je merkt wel dat ik nog steeds erg blij ben met alles wat je gemaakt hebt.

Ik vind trouwens die FRUFFELS heel geweldig, ik denk dat je daar heel veel mensen een groot plezier mee gaat doen!

Els Staalstra


 

Mijn tasje

Hoe blij kun je zijn met een simpel tasje?
Enorm.

Ik raak bijvoorbeeld nooit meer mijn sleutels kwijt.
Hij is klein, maar precies groot genoeg voor: mijn mobiel, al mijn pasjes, mijn huissleutels, fietssleutel en soms een papiertje. En ja, natuurlijk een pen. Die zit er sinds kort in, is toch een belangrijk attribuut voor mij, blijkt.

Daar had ik natuurlijk elk willekeurig tasje voor kunnen gebruiken. Maar dat is niet waar. Ik was namelijk al jaren op zoek naar een tasje van precies dit formaat. Met een lang hengsel zodat ik hem om kon doen, maar ook zonder hengsel zodat ik hem zo in een andere tas kon mikken.

Zegt Ageeth dat ze dat precies kan maken. Nog wel van stof die van mijzelf is (geweest). Bijvoorbeeld van die lap die mijn ouders mee hadden genomen uit Indonesïe. En oh ja, van die rode spijkerbroek waar ik jaren in heb gelopen. Tot hij onder mijn kont vandaan versleten was.

En nu draag ik hem weer :-).

Hij is bijzonder, deze tas.
Niemand heeft zo’n ding.
En onverslijtbaar, want Ageeth was Ageeth niet als ze hem niet heel stevig had gemaakt. Met binnenvakje! Bij zo’n pieptasje ook nog een heel keurig net binnenvakje.

Nou ja.
Het allermooiste is nog wel, dat ze voor iedereen zo’n tasje kan maken en dat hij dan toch weer uniek is.

Leonore Noorduyn